Home » ماه رمضان فرصتي براي تمرين و اصلاح عادات غذايي مناسب

علی شمس نورایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: ماه مبارک رمضان نه تنها ماه سلامت روح و تزکیه نفس است بلکه می‌تواند فرصت مناسبی برای تمرین تندرستی و اصلاح عادات غذایی باشد.وی گفت: روزه‌داری در ماه مبارک رمضان یک فریضه مهم مسلمانان بوده و تحقیقات انجام شده در سال‌های گذشته در موضوع روزه‌داری نشان می‌دهد که روزه می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌های کبدی، تصلب شرائین، آسم،‌ آرتریت، آلرژی و بسیاری از بیماری‌های دیگر مفید و مؤثر باشد. شمس نورایی اضافه کرد: افرادی که به نوشیدن چای زیاد، پررنگ، قهوه، نسکافه و مواد کافئین دار مثل شکلات عادت دارند باید سعی کنند قبل از ماه رمضان میزان مصرف این مواد را به تدریج کاهش دهند تا در ایام روزه‌داری با ساعات نسبتاً طولانی‌‌‌‌ که از مصرف این مواد محرومند دچار سردرد نشوند. این متخصص تغذیه افزود: به افراد سیگاری توصیه می‌شود که قبل از ماه رمضان به تدریج میزان سیگار را کاهش دهند و آن را به حداقل برسانند که در ایام روزه‌داری دچار عوارض قطع ناگهانی نیکوتین موجود در سیگار نشوند. شمس نورایی اضافه کرد: افرادی که گرایش زیاد به خوردن شیرینی و مواد قندی دارند ممکن است در ایام نسبتاً طولانی روزه دچار سردرد، ضعف و بی‌حالی مفرط شوند.وی افزود: توصیه می‌شود حداقل یک هفته تا 10 روز قبل از ماه مبارک رمضان میزان مصرف مواد قندی را به تدریج کاهش داده و به جای آن از قندهای طبیعی مثل میوه‌ها، خشکبار، انواع مغزها مثل بادام، گردو و پسته استفاده کنند.

نظرات غیر فعال شده اند.